I Berlin findes hvert år mere end 50 forskellige julemarkeder, som er med til at skabe en dejlig atmosfære med ægte julestemning og inspiration til julegaver og pynt.  FIre af disse julemarkeder adskiller sig ved at være de mest besøgte - både pga. af en god beliggenhed men også pga. den gode stemning og de mange tilbud. Alle fire kan nemt nåes med offentlige transportmidler. Herunder finder du lidt mere information om disse.

Nostalgisk Julemarked ved Staatsoper Unter den Linden (Berlin-Mitte)

Fra torsdag d. 27. November til torsdag d. 25. December 2015
Åbningstider: Mandage til torsdage fra 12.00 til 21.30, Fredage og lørdage fra 11.00 til 22.30, Søndage 11.00 til 21.30

I det historiske centrum af Berlin mellem Staatsoper og Opernpalais, byder byens nostalgiske Julemarked velkommen med ca. 130 små træhuse med juleting. Her finder du forskellige jule kunsthåndværk som stearinlys, træudskæringer, blomsterbindinger etc. Her er ikke kun julegaveideer og pynt men ogå andre gaveforslag og sjove tilbud. Dertil kommer en evig duft af Glühwein, Kage med æbelmos og andre lækkerier som er svære at modstå. Børn kan underholde sig med forskellige mindre karuseller og på scenen er der et dagligt Juleprogram. Fra dette marked afgår iøvrigt også hyggelige jule køreture i hestevogn.

Julemarked på Alexanderplatz (Berlin-Mitte)

Fra mandag d. 24. November til onsdag d. 24. December 2015
Åbningstider: Alle dage fra 10.00 til 22.00, Juleaftensdag dog kun fra 11.00 til 14.00

Med lysglans og pynt præsenteres juelmarkedet på Alexanderplatz med omkring 150 udstillere. Tilbud af såvel nationale som internationale juleskikke fremstilles i en skøn forening. Mens de voksne gør deres juleindkøb kan børnene nyde en karruseltur. Små julerum indbyder de yngste gæster til en rejse ind i fortællernes verden. Forskellige steder på julemarkedet finder du f.eks. en julekrybbe  med Jesusbarnet og andre store figurer. Foran rådhuset står det store juletræ og ved siden af ligger den store skøjtebane, som blot venter på at blive indtaget (skøjter kan lejes). Til at sørge for julestemning og underholdning er der et stort kulturprogram.

Julemarked ved Gedächtniskirche (Berlin-Charlottenburg)

Fra mandag d. 24. November til mandag d. 5. Januar 2015
Åbningstider: Mandage til torsdage fra 11.00 til 21.00, Fredage og lørdage fra 11.00 til 22.00, Søndage fra 11.00 - 21.00. På Helligdage er åbningstider varierede.

I hjertet af det centrale Vestberlin Innenstadt findes det mest besøgte af alle Berlins julemarkeder - nemlig julemarkedet ved Breitscheidplatz med Gedächtniskirchen lige bagved og kun et stenkast fra Kurfürstendamm. Hvert år besøges dette marked af næsten 4 millioner gæster. De ca. 140 romantiske træhuse udstiller Julegaver og andre gaver, legetøj og juleudsmykning af træ, voks, glas og porcelæn. Også kullinariske lækkerbidskener kan købes og nydes. Til at søger for den helt rette julestemning søger en overdimensioneret julepyramide og det store juletræ for. Underholdningen består af et blandet program med forskellig musik og shows.

Spandauer Julemarked ved St. Marienkirke (Berlin-Spandau)

Fra mandag d. 24.  November til tirsdag d. 23. December 2015
Åbningstider: Søndage til torsdage fra 11.00 til 20.00, Fredage fra 11.00 til 21.00, Lørdage fra 11.00 - 22.00

Spandauer Julemarkedet ligger mellem Nikolaikirche og rådhuset i den maleriske gade ved "Spandauer Altstadt". Hvert år besøges dette marked af 1 million gæsterr. Lyskæder, Brændte æbler, kanel - og Glühweinduft forvandler den historiske bykerne til en festlig julenatsdrøm. Vareudbudet med juleudsmykningen, kunsthåndværk, legetøj og julegaver er blandt de største blandt Berlins julemarkeder. Mere end 150 Stande på hverdage og op mod 400 stande i weekenden. Stedet oser af liv og atmosfære med de mange udstilelr, klovne, Pantomime teater og musik.

FIND REJSE
FLY - BUS - KØR SELV

Hurtigsøgning