Rejser til Paris

Det er med Paris som med jordbær - man kan aldrig få nok. Alle hovedstæders moder er en evig sprudlende og temperamentsfyld by sprængfyldt med muligheder. Eksklusiv mode, pompøse bygningsværker og et uovertruffent natteliv fuldender billedet.

Paris er det bedste af alle storbyer samlet i en by. Synet af de pompøse bygningsværker får det til at risle ned ad ryggen - de er så imponerende, at det på det nærmeste trodser enhver beskrivelse. Helt afslappet ligger byens vartegn Eiffeltårnet, Triumfbuen, Louvre, Elyséepalæet og Notre Dame bare i den smukke by og emmer af verdenshistorie og forgangne tider, mens den hektiske trafik og den evige strøm af mennesker passerer forbi. Sin størrelse til trods har Paris masser af charme. Tag en sejltur på Seinen og oplev livet langs flodkanten. Eller hvad med en gåtur op ad Champs-Elysée med luksusforretningerne og de fine fortovscaféer. Fra Triumfbuen og Eiffeltårnet kan man nyde udsigten over den storslåede by, mens man udpeger det ene berømte bygningsværk efter det andet.

Franskmændene selv er usædvanlige - arrogante og charmerende, livsnydende og afslappede. De er gode til at forkæle sig selv med lækker mad og pragtfulde vine. Har man sagt Paris, har man også sagt gastronomi som næppe findes bedre nogen steder i verden. Det er en kulinarisk oplevelse at sætte tænderne i et fransk måltid. Mad er en uomtvistelig del af fransk kultur, og man kan næsten smage landets storhed og personlighed i dets forførende kogekunst. Forførende er også det parisiske natteliv, som næppe har sit lige noget andet sted i verden. Her er jazzklubber, intime cabareter, diskoteker, natklubber og de flotteste shows. Der er ingen ende på hvad Paris kan tilbyde, og byen har i virkeligheden kun ét problem: Man har ikke lyst til at rejse fra den.Billige rejser til storbyferie i Paris med fly.

Status:
Ring for priser og bestilling på 7010 6343

Hoteller i Paris

Hoteller i Paris
Se hoteller til storbyferie i Paris med Europas.

Praktiske informationer vedr. rejser til Paris

Praktiske informationer vedr. rejser til Paris

Service i Paris

Opholdet i Paris er på egen hånd. Transport til og fra hotellet er på egen hånd.

Shopping i Paris

Paris er et indkøbsparadis for shopaholics, og fås ikke bedre. Mode, eksklusive forretninger samt varehuse er i topklasse. Butikkerne med mærkevarer på Champs Elysees er meget dyre. Anbefales kan Marais-kvarteret nær Les Halles. Her er prisniveauet mere rimeligt og udbuddet godt med f.eks. modetøj, sko og bælter..

Mad og drikke i Paris

Frankrig er gastronomiens højsæde - og i Paris har du alle muligheder. Typiske specialiteter er rødvin og ost, crepes, løgsuppe og hvidløgs-snegle til forret, oksefilet rockefort til hovedret og chokolademousse til dessert. Vin er franskmændenes yndlingsdrik.

Prisniveau i Paris

Paris hører til i den dyre ende af skalaen. Priserne varierer meget fra sted til sted - og der er spise- og shoppingsteder for enhver pengepung. Bemærk det ofte er dyrere at sidde udenfor end indenfor på cafeérne. At gå ud og spise svarer prismæssigt til Danmark. Latinerkvarteret og Malernes Plads er 2 områder som oser af atmosfære. (valutaen er Euro. 1 Euro ca. = 7.45 DKK - dec. 2010).

Ankomst med fly til Paris

Der er 2 lufthavne i Paris.
Navn: Paris Orly Lufthavn (ORY)
Afstand til centrum: Ca. 14 km
Navn: Paris Charles de Gaulle Lufthavn (CDG)
Afstand til centrum: Ca. 23 km
Alle gæster som flyver fra Kastrup og Ålborg med Norwegian ankommer til Orly Lufthavn. Check in fra både Orly  og Charles de Gaulle lufthavnen er 2 timer før afrejse. Ved ankomst skal du selv sørge for at komme til dit hotel. 
Transport til centrum fra Paris lufthavn:
 • Bus: Der kan købes busbillet fra Orly lufthavn til centrum for ca. kr. 100.
 • Taxi: Orly: Pris ca. 27-30 Euro for 1 person og 42-50 Euro for 2 personer.
 • Tog: RER tog fra Terminal 2 i CDG til Gare du Nord. Herfra forbindelse til Metronetværket. Køb tog/metrokort hjemmefra.

Kultur & oplevelser i Paris

Kultur & oplevelser i Paris

Værd at opleve i Paris

 • Aftensejltur på Seinen'
 • Tur til Versaillesslottet
 • Disneyland
 • Moulin Rouge, Lido og andre cabaret shows
 • Latinerkvarteret
 • Triumfbuen
 • Eiffeltårnet
 • Champs Elysees
 • Louvre
 • Notre Dame
 • Sacre Coeur
 • Malernes Plads

Cabaret i Paris

I samarbejde med Arte Udland kan vi tilbyde et stort udvalg af koncerter, shows mm. Følg program og nye arrangementer - Klik her

 • Moulin Rouge: Moulin Rouge  alias “Den røde mølle” - er den mest berømte Cabaret i Paris, ja måske i hele verden. Et formidabelt show med over 60 dansere, 1000 kostumer & selvfølgelig “Le French CanCan” - 
 • Lido de Paris: “C’est Magique” - Det er rent Magi!”. Super show med over 100 optrædende i flotte kostumer, speciel effekts, en skøjtering, og selvfølgelig de smukke Bluebell Girls - 

Forslag til udflugter i Paris

Opholdet i Paris er på egen hånd og der er ikke mulighed for at tilbyde udflugter. Men flg. ruter/ture kan anbefales på egen hånd.

 • De gamle stræder: Udforsk de gamle stræder, som er fyldt med butikker, hvoraf nogle er fra starten af 1800 tallet. Se bl.a. Kardinal Richelieus gamle palads, den gamle Opera og et parfumerimuseum. Herefter er det tid til lunch. Tag evt. en lokal bus  videre til Concordepladsen, Champs Elysée og Triumfbuen eller direkte til Eiffeltårnet.
 • Kanalsejltur: Tag en sejltur på kanalerne og passer slusern. Turen går bl.a. forbi et marked og de gamle jødekvarterer (og området hvor Kronprins Frederik boede). Turen går også forbi Pompidou Centret, hvor alle rør og elevatorer er uden på bygningen, og kommer ned til de gamle haller. Perfekt sted til shoppíng.
 • Aftentur: Start med at besøge Conciergerie, hvor meget af adelen og  bl.a. Marie-Antionette sad i fængsel  under revolutionen, inden de havnede i guillotinen. Derefte gå til  den gamle kongeresidens, Notre Dame (mulighed for at komme ind i kirken). Gå videre ned gennem Latinerkvarteret. Indtag frokosten her - et stort udvalg af små hyggelige franske restauranter. Slut dagen med en tur på Seinen,  når det er mørkt, og de forskellige seværdigheder er oplyste. En meget flot tur.
 • Versailles: Versailles er altid et besøg værd. I Versailles opleves bl.a. den imponerende spejl-sal og Kronprinsens private lejlighed, den enorme park, Orangeriet, og landsbyen som Marie Antoinette fik bygget. Om sommeren er det en god idé at medtage noget mad og spise på græsset. Der kan også købes sandwiches på stedet.

Paris Visite Kart

Et Paris Visite kort er nemt og bekvemt, og bør købes hjemmefra, af alle der tager til Paris på storbyferie!
Kortet gælder til Paris’ Metro, på RER tog (Regionale ekspress tog) og forskellige busser (Orlyval, Orlybus,
Roissybus, Montmartobus m.m.). Inkl. er også RER togene til/fra lufthavnene Charles du Gaulle & Orly, Chateau de Versailles og Disneyland Resort Paris. Kortet er enkelt at anvende, og aktiveres fra den dag du bruger det første gang. Det er gyldigt i 3 eller 5 dage. Kortet sendes til dig pr. post inden afrejse. Allerede på din t/r billet fra lufthavn til centrum er 75% af kortets betalt.

Kortet kan bestilles på www.europas.dk/paris/billetter/
OBS: Du opnår også rabat på 16 attraktioner med et Paris Visite Kort.
 

Forlystelser i Paris og omegn

Paris´s omegn byder på fl ere store og imponerende forlystelsesparker. Bestiller du din billet hjemmefra, skal du ikke tænke på lange billetkøer - og ofte kan transporten dertil tilvælges. Tag bl.a en dag i:

 • Disneyland Paris
 • France Miniature
 • Asterix Park

Læs mere om hver park under bestilling. Cabarets og forlystelser er på egen hånd. Billetter bestilles og
betales på www.europas.dk/paris/billetter/arcelona og Espanyols hjemmekamp på www.europas.dk/barcelona/billetter/

Links om Paris