Strandbarer i Berlin

Strandbarer i Berlin

Strandbarer i BerlinAlle storbyer med respekt for sig selv har en "strandbar" - Berlin har op til flere til trods for den store afstand til havet. Når de første forårs solstråler titter frem er netop strandbarerne et yndet sted at hygge sig nogle timer.
 
 • COCTAILBAR ZEITLOS, Franklinstr. 10, Tiergarten.
  Et lille hyggeligt sted som er steget voldsomt i popularitet. Fra 2009 er de begyndt med lækker bruch buffet. Stemningen er hyggelig og intim og stedet er ikke helt så stort som de fleste andre.
 • STRANDBAR MITTE, Monbijoustr. 3, Mitte
  Berlins ældste strandbar som ligger midt i byen lige over for Museumsinsel. Et dejligt sted, hvor man kan sidde og se bådene der sejler forbi mens man nyder solen med fødderne i sandet Det største problem er i reglen at få en plads.
 • BADESCHIFF AN DER ARENA, Eichenstraße 4
  Fantastisk sted til en meget varm sommerdag i Berlin  - her er nemlig mulighed for at bade i en "skibspool" ved siden af strandbaren. Her er ofte også mindre koncerter. Entre 3-4 Euro.
 • KIKI BLOFELD, Köpenickerstr 48/49, Kreuzberg
  Strandbar og stor åbenhave med udendørs billard og lysekroner i træerne. Total hyggelig stemning og et stort udvalg af lette anretninger som pizza, bratwurst, pasta, salater etc.