Ramada Aquaworld Resort, Budapest (Hotelklasse: 4+ stjerner)

Fantastisk lækkert og stilfuldt hotel, som byder på et hav af faciliteter og oplevelser. Der tilbydes op til flere restauranter og barer.  Den store buffetrestaurant hvor hotellets halvpensionsgæster typisk spiser, den elegante a-la-carte restaurant, café i lobby, pubben som også har solrig udendørs terrasse samt baren i wellnessafdelingen. Dertil kommer underholdningsafdeling med filmrum, kæmpe tv med plasma skærm, DVD afspiller, kortspille rum, billard og spilleafdeling samt cigarvær med bar.

Oriental Spa & Fitness
Denne afdeling byder på enormt udvalg af forkælelse - alt i wellness, beauty og fitness.Her er roligt og fredeligt og plads til forkælelse og afslapning. Et flot rundt glasrum med lækker pool i midten og i inderciklen lækker jacuzzi. Afdelingen er sammenhængende med udendørs pool som åben året rundt. Der bydes på saunalandskab med Hmam bad, finsk sauna og dampbad. Dertil et dejligt afslapningsområde med lænestole. I samme område ligger Beauty centeret hvor der kan bestilles tid til skønhedsbehandlinger og massage til absolut fornuftige priser. For de aktive er der et stort og veludstyret fitnesscenter og mulighed for deltagelse i diverse holdundervisning.

Se prisliste over massage og krops behandlinger - KLIK
Se prisliste over skønhedsbehandlinger mv - KLIK

Sport og aktiviteter
Udover det store og flotte fitnesscenter, som er gratis at benytte tilbyder Ramada Aqualworld Resort også et stort aktivitet- og sports program. Nævnes kan bl.a. diverse aerobic og spinnings lektioner, spuash, tennis, cykeludlening, bordtennis mv.

Aquaworld
Her er for alvor plads til leg og vandsjov - en af Europas største vandlande byder velkommen til underholdning i mange timer. Centrum af vandlandet er den store "dome", som er mere end 5 etager høj - herfra er der bassiner, rutchebaner og pools til alle sider. Kort og præcist er der flg.: surfpool, fodmassage bassin, Kids World, 3m dykkertårn, bølgebad, jacuzzier, Adventure pool, 3 udendørs pools, 6 kæmpe rutchebaner, 25m bassin, 3-4 forskellige brede slides/rutchebaner, saunalandskab inkl. udendørs timber sauna, omkædningsfaciliteter, bar samt restaurant. Vi ønsker rigtig god fornøjelse.

Beliggenhed
Hotellet er beliggende i den nordlige ende af Budapest på "Pest" siden. Den ligger i et dejlig grønt skovområde ikke langt fra broen Megyeri ved ring M0. Der er ca. 30 min kørsel til lufthavnen og 10 min. kørsel til F1 banen Hungaroring.

Forplejning
Opholdet er med en stor og flot morgenbuffet samt meget lækker aftensmenu.

Værelserne

Hotellets værelser og lejligheder er meget stilfuldt indrettet, og de er alle med TV, telefon, hårføn, minibar, safe, aircondition og internetadgang.
  • Standard dobbeltvær. er ca. 25m2 med enten 2 twin beds eller queen bed. Der er plads til 1 opredning for barn op til 7 år.
  • Junior-suiterne er ca. 43 m2 med enten 2 twin beds eller queen bed. Endvidere er der en sofa til opredning. Der er plads til enten 3 voksne eller 2 voksne og 2 børn. 
  • 2-værelses lejligheder måler ca. 50 m2 med queen bed i soveværelse og udtrækningssofa i det ekstra værelse. Max 4 pers.

Læs mere om badelandstilbud

Attribut

Centrum 7 km
Bus Egen bus
Antal værelser 309
Elevator Ja
Internet Ja, gratis
Deponering -
Bar Ja
Restaurant Ja
Forplejning 1/2
Parkering Ja