Rejser til London

London er en by som sprudler af liv og mange forskellige nationaliteter, som gør byen endnu mere spændende at besøge. Du får det hele; stemningen, teater, fodbold, musicals, loppemarkeder, arkitektur, rule Britannia, mad fra hele verden i byens utalige restauranter, hyggelige pubs samt den engelske stemning, hvilket ses i gadebilledet med de røde dobbeltdækkere og sorte taxaer, ja London har vist alt.

Er du i London for at shoppe, så er Oxford Street et godt udgangspunkt eller det store varehus Harrods, som også er et besøg værd. Men er du mere til kunst og kultur, så besøg f.eks. British Museum, HMS Belfast eller måske Madam Tussauds.

Når sulten melder sig, så har London også et enormt udbud af restauranter, der gør det let og fristende at spise ude hver aften, og det er ligegyldigt om man så har lyst til kinesisk, italiensk eller fast food, du kan finde det hele i London.

Status:
Ring for priser og bestilling på 7010 6343

Praktiske informationer vedr. rejser til London

Service i London

Opholdet i London er på egen hånd. Man sørger selv for at komme til/fra hotellet. Ved telefonisk henvendelse til kontoret i Danmark, kan der henvises til en lokal agent, hvis der måtte være specielle ønsker.

Shopping i London

London kan tilbyde et endeløst udvalg af mange modebutikker, hvor du finder et kæmpe udbud af alt fra dyrt, eksklusivt designertøj, til rabatter og tilbud, hvis lige næppe findes indenfor de danske grænser. Der er butikker for enhver smag. Priserne er varierende, men ligner for det meste de danske.

Mad og drikke i London

Når du tager på restaurant i London, skal du ikke forvente at spise traditionel engelsk mad. Kokke som Gordon Ramsay, Pierre White og Fergus Henderson, har tryllet med retter fra hele verdenen og har gjort London til et eftertragtet sted, for de madglade. Alt fra indiske karryretter til Welsh Rarebit, der består af ristet brød med smeltet ost, kan tilbydes i London. Kort sagt: Maden er i verdensklasse i London!

Prisniveau i London

For danskerne er der ikke meget at spare penge på i London, da priserne her ligner de danske. Det gælder både shopping og restaurantbesøg. Dog synes man stadigvæk, at man får en helt fantastisk ekspedition i tøjbutikkerne, som gør pengene ekstra godt givet ud. Selvom du betaler det samme for et restaurantbesøg i London, så har du et større udbud i London, end i nogen dansk by.

Ankomst med fly til London

Navn: London-Gatwick lufthavn (LGW)
Afstand til centrum: Ca. 46 km
Norwegian fra Kastrup ankommer til London-Gatwick. Ved ankomst skal du selv sørge for at komme til dit hotel. Check in fra London-Gatwick er 2 timer før afrejse.
Transport til centrum af London fra London-Gatwick:
 • Tog: Gatwick Ekspress er hurtigtog fra London-Gatwick lufthavn til London Victoria Station. Herfra er der adgang til Metro-nettet. Toget går hver 15. minut fra kl. 04.30 til midnat og tager mellem 30-35 min. Pris ca. 30-32 Pund for en retur. Billetter kan med fordel købes hjemmefra on-line her
 • Taxi: Pris ca. 95-120 Pund pr. vej og det tager en god time. Aftal altid prisen med chaufføren på forhånd.
 • Lokalbus: Kan tage mellem 1-2 timer. Sørg for at vide hvilken rute du skal med. Varierende priser afhængig af rute.
Navn: London-Stansted (STD)
Afstand til centrum: Ca. 48 km
Ryan Air fra Århus og Billund ankommer til London-Stansted. Ved ankomst skal du selv sørge for at komme til dit hotel. Check in fra London-Stansted er 2 timer før afrejse.
Transport til centrum af London fra London-Stansted:
 • Tog: Stansted Ekspress er hurtigtog fra London-Stansted lufthavn til Liverpool Street Station i London. Herfra er der adgang til Metro-nettet. Toget går hver 15. minut fra kl. 04.10 til 23.25 og tager ca. 45 min. Pris ca. 30-35 Pund for en retur. Billetter kan med fordel købes hjemmefra on-line her
 • Taxi: Pris ca. 95-120 Pund pr. vej og det tager en god time. Aftal altid prisen med chaufføren på forhånd.
 • Busservice: Der afgr mange busser fra Stansted lufthavn til forskellige steder i London - dog primært Victoria Station og Liverpool Street Station. Priserne ligger på mellem 9 og 12 Pund pr. vej. Turene tager mellem 70-110 min. Sørg for at vide hvilken rute du skal med.
Bemærk - vi tager forbehold for ændringer i tider og priser.

Kultur & oplevelser i London

Værd at opleve i London

 • Verdenskendte musicals
 • Fodbold
 • London Eye
 • Big Ben
 • Oxford Street - En af Europas travleste indkøbsgader
 • Kings Cross Station - En af stationerne, der blev ramt af terrorangrebet d. 7/7 2005
 • Tower of London
 • 10 Downing Street - Premierministerens officielle residens
 • Buckingham Palace
 • Madam Tussauds voksmuseum
 • Westminister Abbey
 • Trafalgar Square
- og meget, meget mere.

Billetter i London

Billetter købes i samarbejde med Arte Udland. Du kan læse mere om bestillingsvilkår på denne side.