Om Europas

I december 2008 startede Øster Lindet en ny æra. Et dansk rejsebureau hvor vi sætter kunden i centrum. Vi yder en super service og et produkt af en ordentlig kvalitet. Vi skal nemlig også kunne se os selv i spejlet i morgen, ligesom vore gæster skal sidde med en god mavefornemmelsen inden afrejse.

Tid til hinanden

Vores slogan "Tid til hinanden" siger mere end mange ord.... For netop ferie handler om endelig at have tid til hinanden. Det gælder uanset om det er kæresten, børnene eller måske hele den kære familie. Det er i virkeligheden det som betyder noget her i livet, og det er vi bevidste omkring. Derfor er ferien også nogle af årets dyrbareste uger og vi tager gerne ansvaret for dem.Vort udbud af rejser er varieret og koncentreret indenfor nogle kerneområder, hvor vi har specialviden særlige gode forbindelser. Her er noget for enhver smag og mon ikke der også er noget for dig...

Motorsport

Vores store viden og interesse for motorsport har skabt os en markedsleder rolle indenfor rejser til Formel 1 og Le Mans. Et lille nicheprodukt som med årerne er vokset og hvor interessen blandt publikum er stigende. Vores egen entusiamen betyder at vi konstant har fingeren på pulsen og kender de helt rigtige mennesker i branchen.

Storbyrejser, Sol og oplevelser

Gamle traditioner brydes og nye kommer til - dette gælder særligt på ovenstående produkter.

Tidligere tilbød vi storbyrejser til få udvalgte byer. I dag har vores netværk gjort det muligt at lave storbyrejser overalt i verden. Vores enorme database sørger for konkurrencedygtige priser og udbudet har i realiteten ingen grænser. Men derfor er der altid storbyer som er mere oppe i tiden end andre - og dem kæles der lidt ekstra for.

Solferie er og bliver populært. Men chartermodellen med dansk rejseleder tilbyder vi ikke. Til gengæld så er vore omkostninger minimale og med lidt flexibilitet på afrejsedatoer, så er vi i stand til at finde nogle virkelig skarpe priser. Under solferie kan du se vore bedste rejsemål.

Oplevelser laves som særarrangementer. Det er typisk temarejser med fast program og dansk rejseleder. Det kan være et musikarrangement, en vinrejse eller måske en tur til blomsterfloraen i Holland. Hold øje med tilbudene eller tilmeld dig vores interessante nyhedsbrev.

Krydstogter

Krydstogter kom til i 2011 og er blevet et kært "barn". Vi elsker denne rejseform og kan mærke at rigtig mange af vore gæster gør det samme. Markedet er konstant stigende og rejseformen udvikles hvert år af de store professionelle rederier. I dag er krydstogter i et prisleje hvor alle kan være med og ferieformen byder på lukses og ren afslapning på et flydende luksusresort. Hvad mere kan man drømme om?