Praktiske informationer

FLYREJSER

Vi samarbejder med mange luftfartselskaber, også lavprisselskaber. Her kan vi tilbyde nogle gode priser ud fra princippet ”først til mølle”. Dagsprisen oplyses af vore salgskonsulenter.

  • Mødetid: Mødetid og check-in er senest 2 timer før afgang. HUSK, at både rejsebevis og flybekræftelse skal gemmes til hjemrejsen.
  • Bagage og mad ombord: Der kan i reglen medbringes mellem 7-10 kg håndbagage uden beregning. Øvrig bagage betaler man for. Prisen afhænger af årstid, rute og luftfartsselskab. Mad og drikke kan købes ombord.
  • Mistet bagage: Mister du din bagage på flyrejsen er det vigtigt du straks henvender dig til bagageinformationg og få en PIR rapport udfyldt.
  • I øvrigt: Vi gør opmærksom på regler vedr. væske i håndbagage. Rygning er ikke tilladt. Om bord på alle fly kan der købes forfriskninger. Ved bestilling af flyrejser skal der oplyses korrekt navn, svarende til det der står i passet. Navneændringer koster kr. 200-1500 afhængig af flyselskab. Der tages forbehold for ændringer af flytider som følge af luftfartselskabernes ruteændringer. Der kompenseres ikke for sådanne ændringer.

KØR SELV FERIE

Kør selv er muligt til alle rejsemål. Du bestemmer selv, hvornår du vil ankomme og hvor længe du vil blive. Din indkvartering er normalt til rådighed fra kl. 15.00 på ankomstdagen og skal forlades igen kl. 10.00 på afrejsedagen. Ankommer du senere end kl. 18.00, bør du ringe til hotellet og informere herom. Særligt for Berlin: Berlin har miljøzoner, hvor biler kun må køre ind, hvis er i besiddelse af en tysk miljøplakette (Umweltplakette). Mærkaterne er gyldige overalt i Tyskland i hele bilens levetid. Det kan koster en bøde at køre uden mærkat. I Berlin omfatter miljøzonen et område på 88 kvadratkilometer i den indre by. Herhjemme fås mærkaterne hos bilsynskæden Applus for kr. 200. Se flere detaljer på www.applusbilsyn.dk.

Børenerabat

På storbyferie med bus og i egen bil ydes 50% børnerabat til børn u/12 år der bor og rejser sammen med 2 fuldt betalende i samme hotelværelse. På storbyferie med fly ydes 25% børnerabat til børn u/12 år der bor og rejser sammen med 2 fuldt betalende. Pris børn 0-1 år betaler 300 kr. (ingen seng og intet sæde).

Praktiske informationer

Husk altid dit pas og dine rejsedokumenter på hele rejsen - og gem alle dine billetter og øvrige rejsedokumenter til hjemrejsen.

Grupper

Det at rejse i samlet flok er blevet en eftertragtet rejseform. Priserne i dette katalog er allerede spændt ind til bæltestedet, men alligevel kan vi ved større grupper tilbyde en frirejse for hver 25 fuldtbetalende. Er I mere end 35 personer, kan det ofte svare sig at få et skræddersyet tilbud.

Ankomst / afrejse
På ankomstdagen skal man påregne at have sin indkvartering til rådighed fra kl. 15 (enkelte steder først kl. 16). På afrejsedagen skal indkvarteringen forlades mellem kl. 10.00 og 12.00. Nøjagtig klokkeslet fremgår på det enkelte indkvarteringssted.

Forsikringer/tillæg
Vi anbefaler at der tegnes afbestillingsforsikring mod akut opstået sydom sammen med bestillingen af rejsen.  Se afbestillingsregler
Vi kan tilbyde følgende:

  • Afbestillingforsikring: 6% af rejsens pris
  • Rejseforsikring: Vi anbefaler at der tegnes en rejseforsikring. Med de ændrede regler for det gule sygesikringsbevis vil hjemrejse fremover være for egen regning, hvis man ikke har en forsikring.  Forsikringer dækker også mod bl.a. tilskadekommet, ødelagt og forsinket bagage, forsinkelser m.m. Vi gør opmærksom på, at det er den rejsendes eget ansvar at have de korrekte forsikringer. Vi samarbejder med Gouda Rejseforsikring. Forsikringer kan tegnes via vores hjemmeside.