Rejser til Wien

Wien er en by med utroligt mange facetter. Den gamle romantiske kejserby, hvor musikken og kunsten har topprioritet og er blandt verdenseliten. Byen har huset flere berømte komponister end nogen anden by i verden. Unesco har erklæret Wiens gamle bykerne for bevarigsværidg og dermed er den en del af Verdens kulturarv. Dette gælder bl. a. den smukke domkirken Stephansdom, et af Wiens vigtigste vartegn. Udenfor kirken venter de berømte heste-kareter på at køre turisterne en tur i byenr. Men udover de verdensberømte koncertsale, store museer, pragtfulde bygninger og nostalgiske butikker er det også en by med Rock, Pop og Jazz-klubber, unge gallerier, moderne arkitektur og trendy butikker.

Cafelivet i Wien er som et begreb man ikke kan leve foruden! Snakke, læse, tænke eller bare kigge - et hyggeligt mødested, dagligstue eller mødelokale. Kort sagt, en oase i dagligdagen. Tradition og nytænkning. Den mest berømte  er Cafe Sacher, hvor man kan prøve den verdensberømte ”Sacher-torte”

Det er en oplevelse at slentre over de spændende markeder i Wien. Ikke kun kan man købe ind på markederne, de virker samtidig som en livsnerve og tiltrækker et ungt, kreativ miljø. Det mest berømte marked er ”Naschmarkt”, som tilbyder kulinariske specialiteter fra hele verden. I ”Wiener Prater”, den kendte forlystelsespark, lokker over 250 attraktioner fra det berømte pariserhjul til hypermoderne anlæg.

En uforglemmelig oplevelse får man også ved et besøg på den spanske rideskole, hvor man kan opleve den berømte Lipizzaner-ballet. Det er  ridekunst i verdensklasse, hvor hestene bevæger sig til musik, det hele  i en fantastisk ridehal i barokstil.

Status:
Ring for priser og bestilling på 7010 6343

Hoteller i Wien

Billetter i Wien

Billetter i Wien

Billetter købes i samarbejde med Arte Udland. Du kan læse mere om bestillingsvilkår på denne side.

Praktiske informationer vedr. rejser til Wien

Service i Wien
Opholdet i Wien er på egen hånd. Transport til og fra hotellet er på egen hånd.

Shopping i Wien
Der er mange muligheder for shopping i Wien. Der er både mulighed for 'Powershopping' op og ned af Wiens gader eller at tage sig god tid i de dyre butikker som får Wien til at minde om Milano. Men Wien har masser af internationale brands overalt i shopping områderne.

The old city:

 • COS
 • Inked
 • Bonpoint
 • Chegini
 • Amicis

De eksklusive butikker imellem Kohlmarkt og Kärntner Strasse

 • Valentino
 • Dolce & Gabbana
 • Tiffany & Co.
 • Chanel
 • Gucci
 • Giorgio Armani


Mad og drikke i Wien
Wien er ikke en af de dyre byer - Deres priser i mad er det samme som i Tyskland, men Wien har en helt anden atmosfære som du efter kort til vil synke helt ned i. Wiens kulinariske historie er meget ens med tyskernes, men dog er Wien langt mere variation fra Schnitzel til kaviar.

Prisniveau i Wien
Wiens prisniveau er ligesom mange andre Euro-landes. Der er selvfølgelig forskel på Gourmet og Mac Donalds, men man får hvad man betaler for, og samtidig får man den Østrigske kultur med ind.

Ankomst med fly til Wien
Navn: Wien-Schwechat International Lufthavn (VIE)
Afstand til centrum: Ca. 18 km
Austrian Airways fra Kastrup ankommer til Wien lufthavn. Ved ankomst skal du selv sørge for at komme til dit hotel. Check in fra Wien lufthavn er 2 timer før afrejse. Transportmuligheder til centrum fra Budapest lufthavn:
Taxi: Pris ca. kr. 175-250 til centrum. Sørg altid for taximeter tændes inden i kører.
Busser: Der går adskillige busser til Wien centrum foran ankomsthallen. Billetter købes i bussen og koster ca. 8 Euro pr. vej.
CAT: City Airport train kører direkte til Central Station i Wien Centrum på 16 minutter fra 06.00 til 23.30. Pris ca. 12 Euro pr. vej.

Kultur & opleveser i Wien

Værd at opleve i Wien

 • Art in the evening - Mange af Wiens museer har valgt at holde dørene åbne længe og lade gæsterne komme ind og opleve kunsten om aftenen.
 • Modern time travel through Vienna - I Vienna city center er der mulighed for at opleve en tidrejse igennem Wien
 • Madame Tussauds - Det verdenskendte voksdukke museum har også et museum i Wien hvor alverdens kendisser posere på den røde løber.
 • House of the Sea - House of the Sea er en tropisk undervands oplevelse hvor man møder fisk og andre vandorganismer fra hele verden

 

'Once in a lifetime' oplevelser

 • Salon der Angst - Hvis gru og uhygge er dig, så er denne udstilling værd at besøge.
 • New Year’s Eve in Vienna - Hold din nytårs aften i den smukke Østrigske by
 • Vienna’s English Theatre - Blev grundlagt i 1963. Det er værd at tage ind og se en forestilling i det smukke teater
 • Vienna State Ballet - Hvis ballet og dans interesserer dig, så er Vienna State Ballet nok lige noget for dig - Smukke mennesker der udfører yndefulde dansetrin.

 

Priser - Rejser til Wien

Hotel

Best Western Plus Amedia, Wien

Best Western Plus Amedia, Wien

Best Western Plus Amedia Wien er et moderne og komfortabelt hotel. Atmosfæren er venlig og man føler sig straks hjemme. Hotellet ligger i området ved Landstrasse som er kendt for fl...