Storbyrejser - Bedst og billigst

Rejser til Amsterdam

Amsterdam – Den Hyggelige kanalby Amsterdam, hovedstaden i Holland, er en romantisk og smuk by med en afslappet atmosfære. Byen er en salig blanding af tulipaner, træsko, kunst, kanaler, cykler, coffee shops og cafeliv. Med andre ord, Amsterdam har en enorm spændvidde - både i tid, alder og kultur. Byen er en international handelsby, men det er også byen, som hollandske forfattere og kunstnere stadig søger til for nye indtryk og ideer. Gå ikke glip af hverken Rijksmuseum eller Van Gogh-museet, men tag også på inspiration i de nye gallerier.  Engang ....Læs mere »

Rejser til Barcelona

Mere end 2000 års historie og kultur er gavmildt strøet ud over hele Spanien - fra romerske akvædukter og middelalderbygninger til Dalis surrealistiske fantasifostre, Miros farvestrålende kunstmalerier og Gaudis storslåede værker. I Barcelona finder du det hele under milde temperaturer og med en sjælden livskraftig folklore, som gør byen til en af Europas største rejseoplevelser. Med forstæder tæller Barcelona i dag næsten 4 mio. indbyggere, og er knudepunktet mellem Spanien og resten af Europa. En rig og driftig by som ....Læs mere »

Rejser til Berlin

Ingen andre steder mærker man den forvandling, som er sket de sidste årtier i Europa, tydeligere end i Berlin. Byen fremstår i dag som en af de mest dynamiske hovedstæder i Europa. En pulserende by, hvor gæster fra hele Verden mødes. Berlin er trendsætter for livsstil, musik og kunst. Her skabes arkitektur, mode , design og musik, som vækker international opmærksomhed, og som har bevirket at UNESCO har tildelt Berlin titlen ”Stadt des Designs” Inspireret af denne kreativitet tiltrækkes kunstnere fra hele verden og gør ....Læs mere »

Rejser til Budapest

Donauflodens Perle, Donauflodens Dronning – kært barn har mange navne. Budapest er en af Europas smukkeste hovedstæder, og er optaget på Unescos liste over Verdens kulturarv (World Heritage). En moderne og levende storby med en historisk kulisse. Budapest opstod i 1873, da byerne Buda på den bakkede side af Donau blev forenet med byen Pest på den modsatte og flade side af floden. Den første bro ”Kædebroen” er et af byens vartegn og i dag er den blot en af 9 broer, som forbinder de to bydele. En sejltur på Donau er en uforglemmelig ....Læs mere »

Dubai

Ørkeneventyr, oplevelsescentre i luksus, unik og enestående arkitektur, kunstige øer... Alt der bygges i Dubai skal bare være større, bedre og mere imponerende end noget andet sted - Sheik Al Maktoum samler ikke på andenpladser. Man må sige, at det er lykkedes at fange verdens opmærksomhed. Krydres ovenstående overdådige attraktioner med flotte strande, sol, fabelagtig shopping, så er grundstenene til en succesrig ferie på plads. "If you want to be big, think big". De berømte ord er udtalt af Walt Disney, ....Læs mere »

Dublin

Irlands hovedstad er en farverig blanding af fine bygningsværker, håndgribelig litteraturhistorie og en yderst indbydende pubkultur. Mest af alt  minder byen om et komprimeret Londen med samme excelente shoppingmuligheder og et livligt forlystelsesliv - men hvor det hele er i behagelig gåafstand fra hinanden. Dublinerne er fulde af humor, sarkastiske og møder altid turister med et smil på læben. At gå på pub er en integreret del af deres hverdag og den sprudlende bydel Temple bar med brostensbelagte stræder og live-musik er både ....Læs mere »

Rejser til Krakow

På alle ture til Krakow har vi mulighed for at tilbyde udflugt til Auschwitz / Birkenau mod tillæg på kr. 275 pr. pers. (min 2 pers) Krakow er uden sammenligning Polens smukkeste by - fuld af liv, stemning og en overdådig historie.... med andre ord "Krakow er som taget ud af et eventyr"! I modsætning til andre polske byer undgik Krakow 2. verdenskrigs mange ødelæggelser, og fremstår i dag som en sprudlende farverig by i skarp kontrast til Østeuropas mange øvrige byer. De små hyggelige gader og de gotiske tårne ....Læs mere »

Rejser til Paris

Det er med Paris som med jordbær - man kan aldrig få nok. Alle hovedstæders moder er en evig sprudlende og temperamentsfyld by sprængfyldt med muligheder. Eksklusiv mode, pompøse bygningsværker og et uovertruffent natteliv fuldender billedet. Paris er det bedste af alle storbyer samlet i en by. Synet af de pompøse bygningsværker får det til at risle ned ad ryggen - de er så imponerende, at det på det nærmeste trodser enhver beskrivelse. Helt afslappet ligger byens vartegn Eiffeltårnet, Triumfbuen, Louvre, Elyséepalæet ....Læs mere »

Rejser til Prag

Smuk arkitektur, snoede gader, kendte seværdigheder, hyggelige caféer samt gode shoppingmuligheder, det er noget af det Prag tilbyder og det gør den uden tvivl, til en af danskernes fortrukne storbyer. Og trænger romantikken til et løft, så prøv for eksempel en aftentur på Moldau og se den flotte aftenbelysning omkring Karlsbroen, mens du nyder en lækker middag med live jazzmusik i baggrunden. Ja Prag er en by man besøger igen og igen, Når du er i Prag, skal du nå, at opleve byens magiske stemning. Byen tilbyder masser ....Læs mere »

Rejser til Rom

Rom - "den evige stad" - er indbegrebet af storbyferie der byder på historiske vingesus, kunst og kultur samt charme. Krydret med italiensk mad og skønne vine er helheden sikret. Med dens beliggenhed i det sydlige Italien er man sikret behagelige temperaturer året rundt. Italiens historie er helt fantastisk, men først fra 1860 `erne bliver landet samlet til dets nuværende område. Det er dog de foregående 3-4000 år, som byder på en historie udover det sædvanlige. Der har været talrige stridigheder mellem forskellige folkeslag, ....Læs mere »

Rejser til Wien

Wien er en by med utroligt mange facetter. Den gamle romantiske kejserby, hvor musikken og kunsten har topprioritet og er blandt verdenseliten. Byen har huset flere berømte komponister end nogen anden by i verden. Unesco har erklæret Wiens gamle bykerne for bevarigsværidg og dermed er den en del af Verdens kulturarv. Dette gælder bl. a. den smukke domkirken Stephansdom, et af Wiens vigtigste vartegn. Udenfor kirken venter de berømte heste-kareter på at køre turisterne en tur i byenr. Men udover de verdensberømte koncertsale, store museer, pragtfulde ....Læs mere »