Rejser til Venedig

Venedig er en utroligt smuk by - De snoede gader, den autentiske italienske stemning og de romantiske bygninger. Når man tager til Venedig, er det som om at man er rejst tilbage til 1700-tallets Italien. Gondoler står klar i bugten til at tage dig med på et eventyr i Venedig til søs. Restauranterne på hvert et gadehjørne er klar til betjene dig på ægte italiensk maner - Rødternede duge, levende lys og 1000 forskellige former for spaghetti.

Venedigs romantiske baggrund stammer helt tilbage fra 1700-tallet hvor Giacomo Casanova hærgede Venedig med sin charme, og evne til at få kvinder til at falde på stribe for ham. Byen holder stadig fast på sine romantiske værdier, og det er derfor at mange kærestepar vælger at tage en tur til Venedig og benytte byens mange muligheder for romantik så som en sejltur i gondolerne, en middag i en af de små gårdhaver eller en gåtur langs de krogede veje rundt i Venedigs skjulte labyrintagtige gader.

Karneval er en gammel italiensk tradition. 40 dage før Påske bliver der afhold et stort Karneval i Venedig - Deltag i festlighederne, og besøg en af de udklædningsbutikker der sælger autentiske maskerade kjoler og masker. Hvis du hellere vil ud og feste på natklubber, så er der også en mulighed for det! Venedig byder også på store, musikfyldte natklubber så som Round Midnight og Martini Scala som ligger i byen.

Hvis det mere er kultur og arkitektur du leder efter, så er der selvfølgelig også gode muligheder for det! Markuspladsen huser både Markuskirken og Dogepaladset - Markuskirken er en romerskkatolsk domkirke som er opført i en gotisk stil imens Dogepaladset er opført i en mere lys og majestætisk stil. Venedig er hjerternes by, et oplagt romantisk feriemål

Status:
Ring for priser og bestilling på 7010 6343