Zagreb

Under opbygning. Rejser til Zagreb kan bestilles i søgefeltet Kun Hotel- Hotel/Fly.

Vi tilbyder fly fra København hver mandag og fredag

Status:
Ring for priser og bestilling på 7010 6343

Praktiske informationer

Service i Wien

Opholdet i Wien er på egen hånd. Man sørger selv for at komme til/fra hotellet. Ved telefonisk henvendelse til kontoret i Danmark, kan der henvises til lokal agent, såfremt der er specielle ønsker eller andet behov for dette.

Shopping i Wien

Graben, Kärnerstrasse og Maria Hilferstrasse er kendte shoppinggader. Udbuddet er stort. Gode køb af blandt andet fine broderier, håndmalet porcelæn og såkaldte "alt Wienfigurer". Vil du besøge traditionelle varehuse, så er Gerngross og Steffl gode bud.

Mad og drikke i Wien

Nougat-vaflerne, der er højt elsket af blandt andre Arnold Schwarzenegger, samt de mange wiener-kaffehuse med lækre kager, kendetegner Wien. Helt specielt er også "Heuriger" - vinhuse - der serverer den unge vin, der dyrkes mange steder i Østrig.

Prisniveau i Wien

Prisniveauet ligner det danske på mange områder. Dog er Wien generelt billigere end København. Det er også en anelse billigere at spise ude. Priserne på koncerter og teater afhænger af hvilken forestilling man vælger. Bestil dine billetter hjemmefra - ring og hør nærmere.

Ankomst med fly til Wien

Navn: Wien Lufthavn (VIE)
Afstand til centrum: Ca. 18 km.
Når du kommer med fly fra Kastrup til Wien, skal du selv sørge for at komme til dit hotel. Lufthavnen i Wien er forholdsvis lille og let at finde rundt i.
Check-in fra Wien Lufthavn er 2 timer før afrejse.
  • Taxi: Pris ca. 30 EUR til centrum. Vi anbefaler, at man altid aftaler prisen med chaufføren på forhånd.
  • Tog/C.A.T.: City Airport Train. Prisen er ca. 10 EUR pr. vej. I løbet af et kvarter er du fremme i Wien-Mitte. Herfra kan du tage U-bahn 3 og 4 videre.

Kultur & oplevelser

Værd at opleve i Prag

  • Statsoperaen
  • Wienerkoncerthaus
  • MQ (Museumsquartier)
  • Konditoribesøg
  • Grinzing-bydelen
  • Den Spanske Ridesal
  • "Heuriger"-besøg (vinhus)
  • Andre seværdigheder: Schönnbrunn slot, Belvedere, Hofburg, Hundertwassers hus, Stefansdom osv.

Opera i Wien

Der er stort set daglige forestillinger i Staatsoperaen i Wien.
Ligeledes er der mulighed for at opleve Residenzeorchester.

Billeder

Hotel

Best Western Plus Amedia, Wien

Best Western Plus Amedia, Wien

Best Western Plus Amedia Wien er et moderne og komfortabelt hotel. Atmosfæren er venlig og man føler sig straks hjemme. Hotellet ligger i området ved Landstrasse som er kendt for fl...
Hotel Lassalle, Wien

Hotel Lassalle, Wien

Austria Trend Hotel Lassalle ligger i Wiens andet distrikt, kun få skridt fra Donau-floden og tæt på centrum. Det har gratis internetadgang på fællesområderne og på nogle af værelserne. Samtlig værels...